Volgers

maandag 11 mei 2009

Verjaardagskaart voor mijn kleinzoon

Ben lekker bezig geweest om voor mijn kleinzoon een verjaardagskaart te maken, hij wordt binnenkort 3 jaar, het thema voor zijn feestje is piraten, ik ben toen op zoek gegaan naar een kleurplaat van een piraat, heb deze verkleind en ingekleurd, en verder heb ik de kaart natuurlijk afgemaakt in de kleuren rood, wit en zwart.






3 opmerkingen:

  1. Als hij die niet leuk vindt ! Mijn neefje (net 4) is ook zo gek van piraten, ik heb hem voor zijn verjaardag een piratenzwaard gegeven(met licht én geluid, leuk voor de ouders ;-) )
    en, en dat wás leuk,paps en mams hebben getracteerd op een etentje in een piratenrestaurant, kompleet met schip én piraten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke creaties allemaal!
    groeten van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Door je leuke reactie op mijn blog kwam ik bij jou blogje terecht (dank je wel ) Wat maak je mooie dingen Anneke, ik ben ook dol op dit soort projectjes.Toevallig wil ik ook een piratenkaart gaan maken. Ik kan nog wel wat ideetjes gebruiken. Die van jou is erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

wat leuk dat je komt kijken en hartelijk bedankt dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten, ik vind dat altijd leuk om te lezen, groetjes anneke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...